TELO NOVOPAZARKE LEŽALO U SOBI NEDELJU DANA? Novi detalji užasa u hotelu - devojku (22) pronašli radnici

V.N.

17. 11. 2020. u 16:30

NOVOPAZARKA Amina M. (22), čije je beživotno telo pronađeno u utorak ujutru u sobi hotela u centru ovog grada, najverovatnije se predozirala narkoticima, nezvanično saznaju "Večernje novosti".

ТЕЛО НОВОПАЗАРКE ЛЕЖАЛО У СОБИ НЕДЕЉУ ДАНА? Нови детаљи ужаса у хотелу - девојку (22) пронашли радници

Hotel u Novom Pazaru

Prema nepotvrđenim informacijama, telo devojke pronašli su radnici hotela koji su, nakon što je nisu viđali nekoliko dana, otvorili vrata i ušli u sobu koju je iznajmljivala duži vremenski period.

Policija i nadležni tužilac su izvršili uviđaj, a telo devojke prebačeno je na obdukciju.

- Stanje tela ukazuje na to da je smrt nastupila pre šest ili više dana, a uzrok smrti će biti poznat nakon obdukcije. Tablete i praškasta materija pronađena u sobi trenutno ukazuju na to da se ona najverovatnije predozirala. Na telu nismo primetili tragove nasilja, a nemamo ni saznanja da je neko bio sa njom u sobi – kaže naš izvor iz istrage.

Prema nezvaničnim informacijama, Amina M. je već duže vreme živela u iznajmljenoj sobi, a iako je preminula pre više dana, rođaci ili poznanici policiji nisu prijavili njen nestanak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)