STARIJI BRAT SVE PRIZNAO? Detalji istrage o svirepoj likvidaciji Draška Ranđelovića (46) u Nišu

J. Ć

22. 10. 2020. u 07:30

VIŠI sud u Nišu odredio je pritvor do 30 dana Marku M. (39), jednom od dvojice braće osumnjičenih za ubistvo niškog biznismena Draška Ranđelovića (na slici), koje se 8. oktobra dogodilo u krugu fabrike "Min kopeks".

СТАРИЈИ БРАТ СВЕ ПРИЗНАО? Детаљи истраге о свирепој ликвидацији Драшка Ранђеловића (46) у Нишу

Foto: Privatna arhiva

Njegovom mlađem bratu Nikoli M. (34) određeno je zadržavanje do 48 sati i on će danas biti saslušan kod tužioca. Tužilaštvo je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv obojice zbog sumnje da su izvršili teško ubistvo, kao saizvršioci.

Braća, koja su Draška poznavali od ranije, i kome su često pomagali za nadnicu, najpre su tvrdila da su posle pauze za ručak, pronašli beživotno telo u lokvi krvi. Desetak dana kanije, policija ih je privela na osnovu DNK dokaza nađenih na macoli i sekiri kojima je žrtva ubijena.

Prema saznanjima "Novosti", stariji brat priznao je da je bio prisutan kada se mlađi Nikola posvađao i potukao sa Ranđelovićem, na kojeg je kasnije nasrnuo sekirom. .

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)