DEBELI DOSIJE EGZEKUTORA IZ TRŽNOG CENTRA: Napadač na Šarca od ranije poznat policiji

Novosti online

20. 10. 2020. u 23:36

MUŠKARAC Lazar I. (23) koga su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom danas identifikovali kao osumnjičenog za teško ubistvo u pokušaju nad Aleksandrom Šarcem (35), od ranije je poznat policiji.

ДЕБЕЛИ ДОСИЈЕ ЕГЗЕКУТОРА ИЗ ТРЖНОГ ЦЕНТРА: Нападач на Шарца од раније познат полицији

Foto: Z. Jovanović/Z. U.

U debelom dosijeu osumnjičenog izdvajaju se krađe, teške krađe, nelegalno držanje oružja, nanošenje lakih telesnih povreda, a uglavnom je obijao trafike i krao vozila.

Osumnjičeni za teško ubistvo u pokušaju je kao maloletnik ljudima krao čak i obuću iz dvorišta, a jednom prilikom je izbo nožem čoveka u butinu zbog svađe oko toga ko će prvi da ide u toalet.

Podsetimo, sumnja se da je Lazar I. u podzemnoj garaži Tržnog centra „Ušće“ prišao sa leđa Aleksandru Šarcu i iz pištolja sa prigušivačem ispalio mu dva hica u predelu glave.

Napadač je u Šarca pucao iz pištolja "bereta", kalibra 7,65 milimetara, na kojem je bio prigušivač. Taj pištolj je tokom bežanja bacio u žbunje ispred tržnog centra, gde su ga forenzičari kasnije pronašli.

Na njemu su izbrušeni serijski brojevi, tako da mu se teško može ući u trag porekla, a nema ni bilo kakvih otisaka. Sve to govori da je pokušaj likvidacije Šarca vrlo profesionalno planiran i odrađen.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024