KRVAVA ŽURKA U KALUĐERICI: Ovako je uhapšen Lazar - komšije u šoku zbog dešavanja

J. D.

14. 10. 2020. u 20:30

NA privatnoj žurki, koja je u noći između utorka i srede organizovana u kući, u beogradskom naselju Kaluđerica, teško je povređena Milica K. (21), dok je Mihajlo Đ. (22) zadobio lakše povrede koje im je, kako se sumnja, nožem naneo Lazar G. (21).

КРВАВА ЖУРКА У КАЛУЂЕРИЦИ: Овако је ухапшен Лазар - комшије у шоку због дешавања

Foto arhiva

Prema nezvaničnim informacijama, on je nepozvan upao na proslavu u kući u Ulici Žikice Jovanovića Španca i ranio devojku i mladića, a zatim pobegao.

Poznanici povređenih su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć, koja je Milicu i Mihajla prevezla u Urgentni centar.

- Devojka je sa teškim povredama opasnim po život primljena u našu ustanovu, odmah je operisana i njeno stanje je zasad stabilno - potvrdili su, za "Novosti", dežurni u Urgentnom centru. - Mladiću su konstatovane lakše povrede i on je posle ukazane pomoći pušten na kućno lečenje.

Kako "Novosti" saznaju, osumnjičeni Lazar G., koji je odranije poznat policiji, uhapšen je nekoliko sati kasnije i on će danas biti priveden na saslušanje u Drugo osnovno javno tužilaštvo. U trenutku privođenja on se nalazio u vozilu koje se kretalo Smederevskim putem, a sa njim u automobilu su bile još dve muške osobe, koji takođe imaju policijski dosije.

- Prema policijskom saopštenju, Lazaru G. se na teret stavlja nanošenje teških i lakih telesnih povreda i određeno mu je zadržavanje do 48 časova.

Komšije, iz okolnih kuća, u šoku su zbog incidenta koji se dogodio, ali dodaju da tokom noći nisu čuli ni policiju, ali ni glasnu muziku. U kući, navodno, živi mladi bračni par, koji ima i podstanare, ali komšije ne znaju ko je organizovao proslavu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!