"ČIKA" JOJ JE SKIDAO PIDŽAMU I GAĆICE I DODIRIVAO JE: Produžen pritvor Novosađaninu N. P. (49) osumnjičenom za pedofiliju nad devojčicom (8)

Lj. P.

09. 10. 2020. u 21:08

NOVOSAĐANINU N. P. (49), osumnjičenom za nedozvoljene polne radnje nad osmogodišnjom devojčicom, vršnjakinjom i drugaricom svog sina, ponovo je produžen pritvor za još 30 dana.

ЧИКА ЈОЈ ЈЕ СКИДАО ПИЏАМУ И ГАЋИЦЕ И ДОДИРИВАО ЈЕ: Продужен притвор Новосађанину Н. П. (49) осумњиченом за педофилију над девојчицом (8)

Foto: Depositphotos

Takvo rešenje je, kako saznajemo, doneto zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

U dosadašnjoj istrazi koja se vodi u Osnovnom tužilaštvu u Novom Sadu, izjave su dali roditelji osmogodišnjakinje, kao i devojčica - žrtva seksualnog zlostavljanja.

- Ćerka je sada, hvala bogu, sve bolje, i svi u porodici se trudimo da joj što više skrenemo misli sa onog što je doživela - kaže devojčicina majka. - Hrabro se držala i kada je dva puta davala izjavu i morala da ispriča sve o onome što joj se dogodilo.

Novosađanina N. P. policiji su pre mesec dana prijavili roditelji devojčice, kada je skupivši hrabrost i rekla da je "čika", sa čijim sinom vršnjakom odrasta zajedno od malih nogu, neprimereno dodirivao po telu, i da se to prethodnih meseci dogodilo u tri navrata. Dva puta kada je odlazila kod njih da spava, a poslednji put u noći između 5. i 6. septembra na jednom salašu na Čeneju, gde su sa tom porodicom, proslavljali punoletestvo njihovog najstarijeg sina.

Po onome što je devojčica ispričala najpre roditeljima, a zatim i inspektorima, "čika" joj je skidao pidžamu i gaćice i dodorivao je po butinama, nogama, zadnjici i intimnim delovima tela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)