KRALI KOLA I VOZILI SE PO VOJVODINI? Uhapšeni zbog krađe kola i droge i i eksploziva

J. L.

07. 10. 2020. u 12:00

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su Z. H. (42) i A. H. (30) iz Subotice zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, neovlašćeno držanje opojnih droga kao i više krivičnih dela teška krađa i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila na području Vojvodine.

КРАЛИ КОЛА И ВОЗИЛИ СЕ ПО ВОЈВОДИНИ? Ухапшени због крађе кола и дроге и и експлозива

Zaplenjeni automobil / Foto PU Subotica

Prilikom kontrole osumnjičenih kao i pretresom njihovog stana, policija je u prisustvu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Subotici, pronašla i oduzela 27 stabljika marihuane težine oko osam kilograma kao i manju količinu ove opojne droge. 

Kod osumnjičenih je pronađeno i sedam kompjuterskih jedinica iz ukradenih vozila, gasni pištolj, dva agregata i veća količina građevinskog alata i materijala. Osumnjičenima Z. H. i A. H. je određen pritvor.

Protiv M. S. (45), kod koga je policija pronašla dva vozila koje su osumnjičeni ukrali, podneta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivična dela prikrivanje i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)