AKCIJA "LIM 2020": Uhapšen državljanin Srbije - policija pretresala automobil, a evo šta su pronašli (FOTO)

O. M.

30. 09. 2020. u 14:13

DRŽAVLJANIN Srbije M. N. (29) iz Priboja uhapšen je u akciji "Lim 2020" nakon što je policija u njegovom vozilu "pežo 307" pronašla i zaplenila 103 kilograma smese koja se koristi za mešanje sa praškastim drogama.

АКЦИЈА ЛИМ 2020: Ухапшен држављанин Србије - полиција претресала аутомобил, а ево шта су пронашли (ФОТО)

Foto Depositphotos

Akciju je sprovela PU Foča u kojoj navode da je vozilo prekjuče zaustavljeno u mestu Staro Rudo u opštini Rudo.

- Nakon zaustavljanja vozač "pežoa 307" se oglušio o izdato naređenje policije, te se dao u bekstvo. Brzom intervencijom policijskih službenika lišen je slobode - rekla je portparol PU Foča Svjetlana Govedarica.

Foto: O.M.

Ona kaže da je po nalogu Tužilaštva BiH izvršen pretres vozila, te da su u njemu pronađene tri putne torbe u kojima se nalazilo 15 pakovanja sa 103 kilograma nepoznate mase. Veštačenjem je utvrđeno da nije reč o drogi, već o paracetamolu i kofeinu koji se koriste za mešanje sa prakšastim drogama.

- Osumnjičeni je predat u nadležnost Tužilaštva BiH uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu neovlašteni promet opojnim drogama - navode u PU Foča.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)