POJAVILA SE INFORMACIJA O KIDNAPOVANJU DETETA U ZEMUNU: Šire se dezinformacije, Jamajčanka i Srbin napravili haos

Novosti online

24. 09. 2020. u 22:18

NA društvenim mrežama se pojavila informacija da je u Ulici maršala Tolbuhina večeras pokušano kidnapovanje deteta.

ПОЈАВИЛА СЕ ИНФОРМАЦИЈА О КИДНАПОВАЊУ ДЕТЕТА У ЗЕМУНУ: Шире се дезинформације, Јамајчанка и Србин направили хаос

Foto: Katarina Mihajlović

Uz tu informaciju postavljena je i fotografija više policijskih vozila koja su dok je policija obavljala uviđaj, ali kako Novosti saznaju uopšte nije u pitanju kidnapovanje, već bračna rasprava zbog koje su morali da reaguju čuvari reda.

Naime, došlo je do žestoke svađe Jamajčanke i njenog supruga, državljanina Srbije. Oni su vikali, a uznemireni građani su pozvali policiju koja je izašla na teren.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024