RASVETLJEN SLUČAJ KOJI JE UZNEMIRIO LIPNICU: Zbog pucnjave na školskom igralištu nisu mogli da spavaju, policija pohapsila izgednike

V. Mitrić

02. 09. 2020. u 13:04

LOZNIČKA policija uspela je, prošle noći, nedugo posle ponoći, da rasvetli ko puca na školskom igralištu, i tako uzmemirava meštane sela Lipnica, kod Loznice. Ovo, inače, nije bio prvi slučaj takvog dešavanja.

РАСВЕТЉЕН СЛУЧАЈ КОЈИ ЈЕ УЗНЕМИРИО ЛИПНИЦУ: Због пуцњаве на школском игралишту нису могли да спавају, полиција похапсила изгеднике

Foto: V. Mitrić

Brzo akcijom uniformisani policajci su, u neposrednoj blizini mesta, gde su se čuli pucnji zbog kojih niko, u najmanju ruku, nije bio ravnodušan, u seoskoj kafani zatečeni su O.D.(41), S.Z.(27),P.M.(28), F.V.(33), V.Lj.(27) I B.D(38).

Tom prilikom kod P.M. je pronađeno 0,4 g kokaina, pištolj i dve čaure. Protiv njega je OJT u Loznici podneta je krivična prijava za posedovanje narkotika, a posle veštačenja, koje se podrazumeva, sledi i krivična prijava za nelegalno posedovanje oružja.

Meštani Lipnice su izrazili duboku zahvalnost na brzoj akciji policije, što je, za mnoge u ovom kraju novina, pošto su godinama, u vreme bivših policijskih rukovodstava ovakvi događaji ostajali, uglavnom, nerasvetljeni, a u kriminalu su bili zatečeni, sa najtežim kriminalcima, čak i neki od sada već bivših policijskih starešina, kojima se sudi u više predmeta…

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2000, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju