U CENTRU Lazarevca dogodila se strašna tragedija.

Komentari (7)

Bojana

21.08.2020. 11:44

@Biljana - Žena je bolesnik...o tome država i bližnji treba da misle i snose posledice..a znamo koliko je danas u ovakvoj zemlji teško" biti u depresiji...treba se zapitati o uzroku da se ne bi ponavljale ovakve tragedije.

Gio

21.08.2020. 12:03

@Biljana - Za koga smrtnu kaznu? Za psihijatrijskog bolenika? Bole njih uvo da li ćeš i gde ćeš da ih smestis ,zatvoris itd, a da im zapretis smrtnom kaznom ući će mu na jedno uvo izaci na drugo. To je mentalni bolesnik sa njima ne mozes tako. Lako je ubiti čoveka.. jos lakse reći ovo što si ti rekao,a ishod opet isti. Ona se ubila i sta ces da je ubije ponovo?

Frojd

21.08.2020. 14:13

@Biljana - Ishitreno svi komentarima sudite i prosudjujete. Procitajte jos neki detalj, pa ce vam se mozda kockice sloziti. Ta mlada zena je bila pri kraju studija defektologije. Sta ako je istina sasvim drugacija. Ona je silno zelela dete, kako je rodbina njena izjavila. Sta ako je dete izaslo na terasu, popelo se, kako to mala deca mogu da urade, majka to videla, prestravljena gledala kako joj dete isklizava iz ruku i bacila se za njim? Sta ako je trece lice umesano, a da je vesto zamaskirano? Odmah svi vec sve znate...