NIŠLIJI Ivanu Pavloviću (33), koji je osuđen na 20 godina zatvora jer je 17. juna 2018. na Trgu kralja Milana u centru grada na Nišavi, pucajući iz "kalašnjikova", ranio trojicu policajaca i radnika obezbeđenja kafića "Manila", ponovo će se suditi početkom septembra.

Komentari (2)

Dragan

10.08.2020. 23:51

Odlično je što ste u tekstu citirali deo sramne odluke Apelacionog Suda, kojom se vrlo lepo pokazuje da su sudije tog suda zaštitile kriminalca koji je automatskom puškom pucao na službenike Policije i ranio ih, umesto da potvrde izrečenu prvostepenu presudu od 20 godina zatvora koja je sasvim adekvatna. Sudije koje su napisale takvo sramno obrazloženje da se naloži novo suđenje treba smeniti po hitnom postupku, a unaprediti sudiju koji je imao hrabrosti da sudi po zakonu i pravdi i takvog kriminalca osudi na 20 godina zatvora. Nadam se da će na novom suđenju ta presuda biti ponovo potvrđena.

golub

11.08.2020. 06:36

Najbolje bi bilo da ga pustite i da mu platite odstetu za boravak u zatvoru . E drzavo , a gde je posao i sta je hteo sa automatskom puskom , odakle mu ista . Ako ovako pokusavamo da zaustavimo ovo sto je uzelo maha na nasim ulicama onda je ovo kraj .