MINISTAR STEFANOVIĆ: Policija zaplenila 260 kilograma marihuane

Tanjug

17. 07. 2020. u 19:23 >> 19:36

POLICIJA je u dve odvojene akcije, zaplenili skoro 260 kilograma marihuane, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uz informaciju da je skoro 205 kilograma pronađeno na prelazu Gradina kod dvoje italijanskih državljana koji su uhapšeni.

МИНИСТАР СТЕФАНОВИЋ: Полиција запленила 260 килограма марихуане

Foto MUP RS

„U dobro organizovanim policijskih akcijama na teritoriji Srbije policija je uspela da zapleni značajniju količinu narkotika. Na Graničnom prelazu Gradina, policijski službenici granične policije zaplenili su oko 205 kilograma droge, dok su pripadnici beogradske policije zaplenili oko 54 kilograma“, rekao je ministar.

On je istakao da je borba pripadnika policije protiv narko-trafikinga u poslednjih nekoliko godina izuzetno zapažena I da očekuje da bude još snažnija.

Ministar je zahvalio svim policajcima koji svakodnevno rade na terenu, koji se bore da narko-dileri nemaju slobodu na ulicama i ne dozvoljavaju im da nude drogu deci.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, zaplenili su skoro 205 kilograma marihuane i uhapsili italijanske državljane A. G. (60) i A. M. (47) osumnjičene za neovlašćenu proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Arhiva Novosti

Policija je na prelazu Gradina, pregledom kamp vozila kojim je upravljao osumnjičeni A. G. dok se A. M. nalazila na mestu suvozača, pronašla i zaplenila ukupno 204,7 kilograma marihuane.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Pirotu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni