SUĐENJE NASILNIKU IZ ŠIDA: Tukao ženu, obrijao joj glavu, pa je silovao

S. K.

14. 07. 2020. u 23:02

ANDRIJA Hrubik (39), kome se u Sremskoj Mitrovici sudi za silovanje bivše partnerke I. J. M. (36) na naročito svirep način, u utorak je pred Višim sudom, na početku glavnog pretresa rekao da nije spreman da iznosi odbranu jer "nije zadovoljan tokom krivičnog postupka".

СУЂЕЊЕ НАСИЛНИКУ ИЗ ШИДА: Тукао жену, обријао јој главу, па је силовао

Viši sud u Sremskoj Mitrovici / Foto S. K.

Optuženi, koji se nalazi u pritvoru, ranije je osuđivan zbog trgovine narkoticima, nedozvoljenog držanja oružja i drugih krivičnih dela.

Prema optužnici, njemu se stavlja na teret da je I. J. M. obljubio u noći između 22. i 23. oktobra prošle godine. Sumnja se da je on rukom razbio trokrilni prozor u stanu u kojem su tada živeli u Šidu, a zatim je ženu komadom stakla više puta posekao po podlakticama obe ruke, i zadao joj više udaraca po glavi i telu. Udario ju je i nogom u glavu, nakon čega se žena onesvestila. Tada joj je električnom mašinicom obrijao glavu. Gasio joj je cigarete po leđima i na kraju silovao. Nesrećna žena je sve vreme vrištala, ali nije imala snage da mu pruži otpor.

Da je između Andrije i I. J. M. često bilo svađa, koje su se završavale nasiljem, potvrdila je Radojka Smuđa iz Šida, koja je ovom paru iznajmila stan i te noći pozvala policiju.

- Tri dana pre nego što ću pozvati policiju, oni su se svađali, a Andrija ju je maltretirao. Mislila sam pomiriće se, pa će biti dobro, ali kada sam čula galamu i lomljavu stakla, uplašila sam se da će je ubiti, pa sam pozvala policiju - izjavila je Radojka.

BEZ PRISUSTVA

Kao i na pripremnom ročištu, oštećena I. J. M. se nije pojavila ni na glavnom pretersu u utorakpa je sudija naložio njeno dovođenje na sledeće ročište, koje je zakazano za 11. septembar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina