NAKON OSTAVKE OGLASIO SE DIREKTOR VODOVODA U BORU: Obrazložio zašto je doneo ovakvu odluku

S. M. J.

08. 04. 2024. u 13:28

DIREKTOR Vodovoda u Boru Goran Pavić oglasio se nakon što je podneo ostavku, koja je usledila nakon što su uhapšeni radnici JKP "Vodovod" Srđan J. i Dejan D. zbog postojanja osnovane sumnje da su ubili Danku Ilić, a brat osumnjičenog Dejana, pokojni Dalibor D. za pomaganje da se sakrije telo devojčice.

НАКОН ОСТАВКЕ ОГЛАСИО СЕ ДИРЕКТОР ВОДОВОДА У БОРУ: Образложио зашто је донео овакву одлуку

Foto: Igor Mitrović

- Iz moralnih razloga podnosim neopozivu ostavku na mesto direktora JKP „Vodovod“ Bor, s obzirom na to da su osumnjičeni za ubistvo deteta zaposleni u ovom preduzeću i da postoji osnovana sumnja da su izvršili ovo gnusno ubistvo u toku radnog vremena, službenim vozilo, u toku obavljanja radnog zadatka – navodi Pavić.

Direktor „Vodovoda“ najavio je i da će pokrenuti krivične postupke i protiv drugih odgovornih „za propuste, činjenje i nečinjenje“.

- Pokrenuću krivične i sve druge zakonom propisane postupke protiv osumnjičenih ali i svih drugih zaposlenih odgovornih lica u preduzeću koji su svojim propustom, činjenjem ili nečinjenjem doprineli da osumnjičeni ostanu na slobodi 10 dana – dodaje Pavić u svojoj ostavci.

On je u svoje lično ime i u ime svog kolektiva uputio najdublje saučešće roditeljima, porodici, prijateljima porodice, ali i građanima Bora i Srbije zbog tragične smrti Danke Ilić, ali i istakao da se ograđuje od postupaka i radnji osumnjičenih.

- JKP „Vodovod“ i ja lično ograđujem se se u svakom pogledu kako krivičnom, tako i materijalnom od postupaka i radnji osumnjičenih radnika – dodao je Goran Pavić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)