EVO KADA ĆE BITI SAHRANJEN UBIJENI MMA BORAC Za Stefanovim ubicama se traga: Krvnički ga izboli nožem, pa pobegli

Милица Шкорић
Milica Škorić

26. 02. 2024. u 20:54

UBIJENI MMA borac Stefan Savić biće sahranjen sutra, 27. februara u 14 časova na groblju u Boleču.

ЕВО КАДА ЋЕ БИТИ САХРАЊЕН УБИЈЕНИ ММА БОРАЦ За Стефановим убицама се трага: Крвнички га изболи ножем, па побегли

Foto: Printskrin/Instagram/MMA_Institut

Opelo počinje u 13 časova i 30 minuta u crkvi u Boleču.

Stefan Savić ubijen je 25 februara

Podsećamo, u noći između subote i nedelje 00.50 časova policija je na Terazijama zaustavila sumnjiv auto "fijat 500", koji je vozio M. V. (22), a na mestu suvozača je bio Stefan M. (32) koji je obilno krvario i imao ubodne rane na nozi i grudima. Kolima Hitne pomoći S. M. odvezen je na Urgentni centar.

U isto vreme, na uglu Dobračine i Dunavske zatečen je Stefan Savić, uboden nožem u predelu grudi. I on je odvezen na UC.

Stefanu Saviću je nešto pre dva časova konstatovana smrt.

Za osumnjičenima se još uvek traga

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, UKP, Odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu intenzivnim radom identifikovali su dvojicu osumnjičenih za krivično delo teško ubistvo nad dvadesettrogodišnjim mladićem koji je u noći 25. februara preminuo usled zadobijenih ubodnih rana u Dunavskoj ulici u Beogradu, dok je drugi tridesetdvogodišnji mladić zadobio teške telesne povrede.

Foto MUP

Za dvojicom osumnjičenih, Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23) raspisane su potrage.

Kamere zabeležile kobni trenutak

Nadzorne kamere snimile su trenutak napada, a kako se vidi na snimku, dvojica napadača monstruozno ubijaju nesrećnog Stefana Savića.

Kako se vidi na snimku, Stefan skreće u Dunavsku ulicu, za njim i dvojica napadača koji ga savladavaju - jedan sa jedne, drugi sa druge strane.

Tačno 30 sekundi kasnije, dvojica napadača se vraćaju, šetajući Dobračinom ulicom i otimaju se oko nekog predmeta na sred ulice.

Sve vreme, opušteno hodaju, kao da 10 sekundi ranije nisu ubili mladića, a drugog teško ranili.

BONUS VIDEO: HAPŠENjE ZBOG UBISTVA MILANA ŠUŠE - Pogledajte akciju policije

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!