PRIŠTINSKI MEDIJI: Bivši savetnik Pacolija priznao da je naručio ubistvo supruge za 30.000 evra

Tanjug

02. 12. 2023. u 00:32

BIVŠI savetnik nekadašnjeg predsednika privremenih prištinskih institucija Bedžeta Pacolija Naim Murselji priznao je istražiteljima kosovske policije da je naručio ubistvo svoje supruge Ljiridone Murselji, prenose prištinski mediji.

ПРИШТИНСКИ МЕДИЈИ: Бивши саветник Пацолија признао да је наручио убиство супруге за 30.000 евра

Foto: Jutjub/Printskrin/Kosovoonline

Kako navode, Murselji, koji je uhapšen danas, pre ubistva je dao drugom osumnjičenom 15.000 evra i obećao da će mu dati još toliko, nakon izvršenja zločina, prenosi Reporteri.

Kosovska policija i tužilaštvo prethodno su saopštili da su Murselji i još jedna osoba uhapšeni danas zbog sumnje da su umešani u ubistvo Ljiridone Murselji.

U međuvremenu, Reporteri je objavio da je uhapšena i treća osoba zbog sumnje da je umešana u ubistvo i da je reč o pripadniku kosovskih bezbednosnih snaga, koji je u rodbinskom srodstvu sa Murseljijem.

Njima je određen pritvor u trajanju do 48 sati.

Prištinska Koha ranije je objavila, pozivajući se na neimenovane izvore, da je lekar opšte prakse koji se sumnjiči da je izvršio ubistvo, priznao policiji zločin i rekao da ga je platio Naim Murselji.

Osnovno tužilaštvo u Prištini potvrdilo je da su dve osobe uhapšene, među kojima je suprug ubijene, nakon slučaja koji je prvobitno okarakterisan kao "pljačka koja je rezultirala ubistvom".

Tužilaštvo je dodalo da su izvršene racije na dve lokacije u Đakovici i da je oduzeto oružje za koje se sumnje da je korišćeno prilikom ubistva, dodaje Indexonline.

Slučaj se sada istražuje kao ubistvo i inscenirana pljačka.

Nakon hapšenja oglasio se i Pacoli, koji je na Fejsbuku naveo da je šokiran zbog ubistva i poručio da ko god stoji iza "ovog strašnog i sablasnog čina" mora da bude izveden pred lice pravde i dobije maksimalnu kaznu.

Prištinski mediji u četvrtak su objavili da je Ljiridona Murselji ubijena nakon pucnjave u automobilu, u kojem je bila sa porodicom.

BONUS VIDEO - RUSKA PACIFIČKA FLOTA: Izvođenje vežbe odbrane Severnog morskog puta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!