DRAMA U PRIZRENU: Eksplodirala ručna bomba na pijaci, povređeno devet osoba

Tanjug

22. 11. 2023. u 10:35

U EKSPLOZIJI ručne bombe jutros nešto pre 5.00 časova, na stočnoj pijaci u Prizrenu povređeno je devet osoba, koje su prevezene u bolnicu Univerzitetskog kliničkog centara Kosova (KKUK).

ДРАМА У ПРИЗРЕНУ: Експлодирала ручна бомба на пијаци, повређено девет особа

Foto: pixabay

Načelnik Hitne pomoći u Prizrenu potvrdio je za list Koha da su četvorica povređenih pušteni kući.

- Najpre je primljeno devet povređenih, a onda je stigao još jedan. Nakon dijagnostike četiri od njih su puštena, a petorica su poslata u KKUK, jer imaju povrede koje se ne mogu lečiti u našoj bolnici - rekao je načelnik prizrenske Hitne pomoći.

Identifikovana su trojica osumnjičenih i policija intenzivno traga za njima.

- Na lice mesta izašla je policija, a obavešten je i nadležni tužilac. Na lice mesta stigla je i regionalna istražna jedinica iz Prizrena koja prikuplja dokaze i svedočenja. Trojica osumnjičenih su identifikovana i za njima policija traga - potvrdio je portparol policije u Prizrenu Vesel Gaši.

BONUS VIDEO: RANjEN MUŠKARAC U KAĆU: Prvi snimci sa mesta pucnjave

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!