DVE ŽENE UPUCANE U GLAVU ZA DVA SATA: Načelnica Hitne pomoći o jezivom prizoru koji su lekari zatekli u Kruševcu (FOTO/VIDEO)

S. Babović

13. 11. 2023. u 11:22

ZA dva sata jutros su u jezivom zločinu u Kruševcu upucane dve žene, od kojih je jedna preminula, a drugoj se lekari bore za život. Muškarac Z. R. (53), koji je pucao u njih, izvršio je potom samoubistvo.

ДВЕ ЖЕНЕ УПУЦАНЕ У ГЛАВУ ЗА ДВА САТА: Начелница Хитне помоћи о језивом призору који су лекари затекли у Крушевцу (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: S. B.

Doktorka Marija Baltić, načelnica Hitne pomoći, izjavila je da su ekipe primile jutros dva poziva, jedan u 6.45, a drugi u 8.30 časova.

- Dobili smo poziv u 6.45 da je, po navodima očevidaca, upucana ženska osoba. Po izlasku ekipe na teren, zatekli smo žensku osobu sa prostrelnim povredama glave u jako teškom, po život ugrožavajućem stanju. Naša ekipa je odradila na licu mesta hitno zbrinjavanje i transportovala pacijentkinju na odeljenje hirurgije Opšte bolnice u Kruševcu. U 8.30 primili smo drugi poziv, da na putu Jasika-Kukljin leži ženska osoba, ekipa je ponovo krenula, i zatekla još jednu žensku osobu sa prostrelnom ranom glave i na licu mesta su mogli, nažalost, samo da konstatuju smrt - rekla je doktorka Baltić.

Podsetimo, u Kruševcu, u naselju Rasadnik, dogodio se jeziv zločin, kada je muškarac Z. R. teško ranio ljubavnicu, a potom usmrtio suprugu i sebe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave