"STALNO SAM IH PRATIO, BOJAO SAM SE ZA UNUKA" Potresna ispovest Andrejevog deke - Pokušavao je da pomogne drugaru, eto kako je prošao

J. Ć.

06. 10. 2023. u 12:15

"DETE koje mi je ubilo unuka bilo je uvek problematično. Bio je mračan tip. Brojao je korake, izbegavao ljude, gledao u daljinu. Sa sobom je uvek nosio hladno oružje i to smo prijavljivali više puta, ali škola ništa nije preduzela. Ja sam radio u socijalnom, umem da prepoznam problematične".

СТАЛНО САМ ИХ ПРАТИО, БОЈАО САМ СЕ ЗА УНУКА Потресна исповест Андрејевог деке - Покушавао је да помогне другару, ето како је прошао

Foto: J. Ć.

Ovako za naš list počinje svoju ispovest Staniša Simić, deka trinaestogodišnjeg Andreja, koji je juče pronađen mrtav, a za kojeg se sumnja da ga je usmrtio vršnjak iz razreda, drug iz klupe. 
 
- Moj unuk je sedeo sa njim u klupi i pokušavao je da mu drugarski pomogne. Uvukao ga je u košarkaški klub. Hteo je u poslednje vreme da mu ukaže na ponašanje, ali ovaj nije hteo ni da čuje. Zato je moj unuk odlučio da se na neko vreme distancira od njega. Rekao sam mu da neću da ga vidim u blizini naše kuće. To ga je verovatno razbesnelo. Ja sam ih stalno pratio! Jer sam se bojao za unuka. Nastavnik lično je rekao jednom prilikom: "Sklanjajte Andreja od ovog, on je lud" - pričaju u porodici nastradalog dečaka. 
 
Deka kaže da je godinama brinuo što M. M. i dalje ne ostavlja na miru njihovog unuka, pa ih je često pratio i kontrolisao šta rade. 
 
- Toga dana ga je pozvao da dođe kod njega, ali mi to nismo znali. Nismo ni znali gde ide, rekao je da ima da uči. Da sam znao, opet bih ga pratio! Ali nisam. Telefon je u policiji. Šta se tačno dogodilo ne znam i drugi roditelji su isto prijavljivali nasilje, ali se ništa nije preduzelo. Nisu pretresali školske rance, uvek je imao hladno oružje, zvezde... Crtao je one satanističke znakove, čitao je satanističke knjige. Čak su i u školi nalazili satanističke znake, uvek ih je crtao. Ja sam ih stalno pratio jer sam se bojao za njega - priča ovaj dekica koji kaže da su se najpre nadali da je njihov jedinac samo povređen, a da se od šoka da je dete preminulo na ovakav način nikada neće oporaviti.
 
BONUS VIDEO:

„REKLA JE – JEDAN JE PAO MRTAV“ Komšinica otkriva: Baba dečaka osumnjičenog za ubistvo tražila pomoć

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!