PRONAĐEN AUTOMOBIL IZ KOJEG JE BAČENA BOMBA? Vozilo nađeno na Zvezdari, istražuje se da li je meta bio poznati restoran

Novosti online

03. 06. 2023. u 13:06

U ULICI Koste Nađa na Zvezdari je pronađen automobil, za koji se sumnja da je iz njega napadač jutros bacio bombu u blizini jednog restorana.

ПРОНАЂЕН АУТОМОБИЛ ИЗ КОЈЕГ ЈЕ БАЧЕНА БОМБА? Возило нађено на Звездари, истражује се да ли је мета био познати ресторан

Foto: N. Skenderija/Tanjug/Ilustracija

Podsetimo, nepoznata osoba bacila je bombu iz automobila u Ulici Nine Kirsanove na Zvezdari, u blizini restorana, piše Blic.

Povređenih srećom nema, a oštećena su tri parkirana automobila. Nije poznato da li je restoran bio meta, s obzirom na to da bomba nije bačena u lokal, već na ulicu.

Ubrzo je pronađeno i vozilo za koje se sumnja da je napadač koristio.

BONUS VIDEO: AKCIJA MUP - Hapšenje šestorice osumnjičenih zbog organizacije prostitucije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu