I DEČAK KOG JE DRUG RANIO U LESKOVCU KRITIČNO Grujičić: Izgubio je litar i po krvi - zrno je pogodilo arteriju

Novosti online

05. 05. 2023. u 13:40

DETE (2005) pogođeno zrnom u Leskovcu ugroženo je, jer je zrno pogodilo kritičnu arteriju, nakon čega je dečak izgubio litar i po krvi, izjavila je ministarka zdravlja Danica Grujičić.

И ДЕЧАК КОГ ЈЕ ДРУГ РАНИО У ЛЕСКОВЦУ КРИТИЧНО Грујичић: Изгубио је литар и по крви - зрно је погодило артерију

Urgentno prijemni blok u Smederevu, Foto N. Živanović

Pripadnici leskovačke policije uhapsili su S. I. (19) iz ovog grada jer se sumnja da je sinoć dijabolom iz vazdušne puške ranio osamnaestogodišnjeg druga.

Incident se dogodio u kući osumnjičenog u kojoj je sedeo sa prijateljima i gledao košarkašku utakmicu.

Povređeni mladić A. Ć. je zadobio teške telesne povrede i nakon što mu je ukazana pomoć u leskovačkoj Opštoj bolnici, transportovan je u niški Klinički centar, gde je operisan.

On je primljen u teškom opštem stanju sa ustrelnom ranom grudnog koša, sa desne strane, i odmah je uveden u operacionu salu.

Uhapšeni mladić se tereti da je izvršio krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Prema nezvaničnim informacijama, dosadašnja saznanja iz istrage i izjave svedoka ukazuju na to da je do ranjavanja došlo slučajno, a da počinilac navodno nije znao da se u vazdušnom oružju nalazi dijabola. Tačne okolnosti utvrdiće istraga koja je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!