DEVOJČICA JOŠ BILA ŽIVA KADA SU JE NAŠLI: Lekari pokušali da je reanimiraju - Nesrećni brat tražio sestru po Ripnju (VIDEO)

Novosti onlajn

10. 04. 2023. u 18:17

STOJAN I. (38) uhapšen je zbog sumnje da je nožem ubio devojčicu Nevenu P. (16) i povredio njenu majku, babu i ujaka.

ДЕВОЈЧИЦА ЈОШ БИЛА ЖИВА КАДА СУ ЈЕ НАШЛИ: Лекари покушали да је реанимирају - Несрећни брат тражио сестру по Рипњу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Fejsbuk

Lekari pokušali da je reanimiraju nesrećnu devojčicu odmah po dolasku Hitne pomoći, jer je tinejdžerka davala znake života kad su je našli.

Stojan I. je, kako se sumnja, u kući ubijene devojčice nožem povredio njenu majku Sanju P., babu i ujaka, a potom je nju i njenog brata povezao automobilom.

Foto: Printskrin/fejsbuk

Stojan I.

Kako se nezvanično saznaje, horor u Ripnju se dogodio danas oko 14 sati. 

- Sumnja se da je Stojan I. najpre otišao u kuću ubijene devojčice i da je tamo napao njenu majku, babu i ujaka. Majku je dva puta ubo nožem u plećku, babu u stomak, dok joj je ujaka posekao po ruci - objašnjava jedan od komšija ubijene devojčice.

Jedan od komšija dodaje da je brat nastradale devojčice takođe bio u kolima sa njima.

- Nevena i njen godinu dana stariji brat, navodno nisu bili u kući. Njih je usput kolima pokupio Stojan i vozio do centra Ripnja. U centru je rekao dečaku da ode do prodavnice. Kada je dečak izašao on je dao gas i odvezao devojčicu. Nesrećni brat je sam tražio sestru po Ripnju - priča potreseni komšija. 

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave