TRAGIČNA SUDBINA MAJKE PETORO DECE: Andrea trpela teror i u prvom braku - novi partner je pretukao nasmrt

Novosti onlajn

29. 03. 2023. u 17:10

ANDREA K. (35), koju je pre dva dana u Jagodini ubio emotivni partner Bojan M. (46), doživljavala je nasilje i u prvom braku od strane svog supruga D.K.

ТРАГИЧНА СУДБИНА МАЈКЕ ПЕТОРО ДЕЦЕ: Андреа трпела терор и у првом браку - нови партнер је претукао насмрт

Foto: Društvene mreže

Andrea je majka petoro dece, koju ima iz prvog braka, a kako pričaju njeni poznanici bila je u procesu razvoda od supruga D.K, piše "Blic". 

Prijavila supruga zbog nasilja

- Utvrđeno je da su prema suprugu sada pokojne A.K., D.K. iz Jagodine izricane hitne mere shodno Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, gde se kao žrtva javlja njegova supruga, sada pokojna A.K. iz Jagodine - saopštili su iz Osnovnog javnog tužilaštva u Jagodini.

Kobne noći, Andrea je bila u stanu svog partnera Bojana, a kako se sumnja, nakon svađe, nasilnik je nasrnuo na ženu i pretukao je do smrti. Deca u kobnom momentu nisu bila sa majkom.

Obdukcija je odrađena, ali se još uvek čekaju rezultati.

Prijatelji ubijene Andree u šoku su zbog njenog ubistva. Prema rečima njene prijateljice, nijedna žena, majka, drug, prijatelj, sestra nije zaslužila takvu smrt.

- Vest sam primila jutros. Njega ne poznajem. Ne znam ni gde su deca. Mogu samo da kažem da je bila jedna dobra duša, žena vesele naravi, dobar drug i čovek. Bog da joj dušu prosti, anđeli s njom! - rekla nam je njena prijateljica.

Foto: Facebook

Ubica maltretirao svoju porodicu

Naime, Bojan već ima istoriju nasilja, a bio je prijavljen za porodično nasilje prema članovima svoje porodice.

- Proverom kroz pisarnicu OJT Jagodina utvrđeno je da su u ranijem periodu protiv Bojana M. iz Jagodiine izricane hitne mere shodno Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, ali ne prema sada pokojnoj A.K., već protiv drugih članova njegove porodice - saopštavaju iz Osnovnog javnog tužilaštva u Jagodini.

Andrea je deseta ubijena žena u Srbiji od početka godine.

BONUS VIDEO:

JEZIVA TUČA "DELIJA" I "GROBARA" NA NOVOM BEOGRADU: Napadnuti dok su igrali košarku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)