POZNANIK GA POZVAO, A ONDA GA OTELI: Majka kidnapovanog mladića iz Novog Sada za "Novosti" - "U šoku je, ali je dobro"

Lj.P.

05. 02. 2023. u 19:29

TRENUTNO smo u policiji i upravo smo posle toliko sati videli sina. U šoku je, ali je dobro posle svega što je doživeo. To je u kratkom razgovoru za "Novosti" izjavila majka osamnaestogodišeg mladića koji je danas pronađen, nakon što je bio kidnapovan.

ПОЗНАНИК ГА ПОЗВАО, А ОНДА ГА ОТЕЛИ: Мајка киднапованог младића из Новог Сада за Новости - У шоку је, али је добро

Foto: I. Marinković/Profimedia/Ilustracija

- Još ne znamo sve detalje, kao se sve dogodilo - kazala je mladićeva majka. Najvažnije je da je on sada dobro.

Ona nam je potvrdila da je mladić bio namamljen, odnosno da ga je jedan poznanik pozvao, posle čega je usledila otmica. Posle toga je roditelje pozvao telefonom i rekao da je otet i da traže novac da bi ga vratili.

Podsetimo, novosadska policija je brzom i efikasnom akcijom, pronašla i uhapsila trojicu dvadesetogodišnjaka M.R., S.B.Đ. i G.B., kao i jednog sedamnaestogodišnjaka, zbog sumnje da su namamili, a zatim oteli osamanestogodišnjeg mladića.

Jutros oko 3.30 sati, otmicu je prijavio otac otetog mladića iz Sremske Kamenice, kome su otmičari tražili 200.000 evra, kak bi mu vratili sina. Posle intenzivne potrage na području grada, policija je na Klisi, u gepeku automobila, pronašla nepovređenog mladića i osumnjičene.

Osumnjičenima je odeđeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni višem javnom tužiocu u Novom Sadu, a maloletnik nadležnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić čestitao je pripadnicima PU  Novi Sad na izvanredno izvedenoj akciji i istakao da je ovo još jedna potvrds da policija  danonoćno čuva svoje građane i da neće dozvoiti da bilo ko ugrožava život i budućnost naše dece.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!