PRVA FOTOGRAFIJA SA MESTA TRAGEDIJE KOD PARAĆINA: Aleksandar nije želeo da rasprodaje dedinu imovinu, otac ga ubio

Зорана Рашић
Zorana Rašić

24. 12. 2022. u 18:56

PREMA priči meštana sela Lešja, imovinski odnosi glavni su razlog nezapamćenog ubistva koje se danas dogodilo u tom selu, kada je otac Živorad B. (55) nožem ubio 26.godišnjeg sina Aleksandra.

ПРВА ФОТОГРАФИЈА СА МЕСТА ТРАГЕДИЈЕ КОД ПАРАЋИНА: Александар није желео да распродаје дедину имовину, отац га убио

Foto: Z. Rašić

Njih dvojica živeli su zajedno u porodičnom domaćinstvu sa dedom, koji je preminuo prošle godine, a komšije kažu da je deda svu imovinu ostavio unuku.

- Aleksandar je vredno radio u Paraćinu, dok njegov otac ni na jednom poslu nije uspevao da se zadrži. Mladić nije želeo da rasprodaje dedinu imovinu, dok je njegovom ocu upravo to bila namera. Oko toga je često dolazilo do rasprava i svađa, kojih je bilo i dok je deda bio živ. Čak su podnosili prijave policiji zbog nasilja u porodici. Zbog toga deda i nije imovinu ostavio sinu, nego unuku – pričaju meštani ovog planinskog sela.

Prema njihovim rečima, do svađe je došlo u kući, a potom je razjareni otac izbo nožem sina, koji je, okrvavljen, ostao da leži u dvorištu, gde se svađa nastavila. Ubica je potom sam pozvao policiju i prijavio se.

Uhapšenom Živoradu B. određeno je zadržavanje do 48 sati, a u ponedeljak će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Jagodini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)