PRIPADNICI tzv. specijalnih policijskih snaga sinoć su u opštini Zubin Potok nešto iza ponoći zaustavili 20-godišnjeg mladića N.T koga su tokom pretresa više puta udarili po glavi i nogama.

Komentari (7)

Jovo

19.10.2022. 18:35

Ovo se gotovo svakodnevno desava 23 godina od kad su zapadne demokratije brutalnom silom nelegalno okupirale KiM. To se radi planski i takvim intenzitetom da ljudi nemogu da shvate sta se dogadja i optuzuju Kurtija koji je samk prolaznik i njihova marioneta. Nije daleko dan kada po zamisli zapadnih stratega Srba biti manje od 0.5 % na KiM. Ni jednom do sada nisu reagovali na napade na Srbe gotovo cetrvrt veka niti izrazili zabrinutos kao sto cine kad pocinioci nisu njihovi saveznici.

AKCEHTuJE

19.10.2022. 22:09

Ко су ови "јунаци". Име презиме, матичниброј. Кад дође време, на суд и у бувару. А дотле Косметски судови који си измештени да проведу суђење.

ZAvram

19.10.2022. 22:23

ЕУ се прави да ће да нас прими, а ми се правимо да хоћемо у њу, крилатица је однедавна, која одлично осликава ситуацију по питању "пута без алтернативе". Нажалост, то нас много кошта. И нема тих пара, којима би наши злостављачи могли да плате Танталове муке, које наш народ на КиМ, у Р. Српској, па. што да не, и ми овде у Србији, и сво понижење, које нам, из дана у дан, бацају у лице попут најсмрдљивијег блата, преживљавамо. А Брисел, ликује. Хушка терористе на Србе. А ми се правимо... Узалуд вапаји Канцеларије, Петковића... Сви у ЕУ глуви. А ми - Министарство за придруживање... Коме, чему? Окупаторима Космета, убицама наше младости'? Не чух да се икада ово мин. огласило по питању угрожавања мира, слобода, живота наших људи на КиМ... Имају запослени друга посла... Туго...

Kole

20.10.2022. 06:43

Šta vam nije jasno? Srbi pakujete se i idite. To je poruka i zapada i okupatora. A Srbija je mala, jadna i okupirana. Neće ništa preduzeti.