TAJNA TELEFONA OTKRIVA NARUČIOCA UBISTVA NA PAGU? Tanasković pre hapšenja kamenom razbijao mobilni aparat

Novosti online

28. 08. 2022. u 13:53

UBIJENI Goran Vlaović s društvom je partijao po klubovima gde su ih tretirali kao VIP goste, a celo vreme pratio ga je ubica, piše danas Jutarnji list, donoseći nepoznate detalje nedavne mafijaške likvidacije na Pagu.

ТАЈНА ТЕЛЕФОНА ОТКРИВА НАРУЧИОЦА УБИСТВА НА ПАГУ? Танасковић пре хапшења каменом разбијао мобилни апарат

Foto: Printskrin

Crnogorca Vlaovića je likvidirao levoruki ubica. Duško Tanasković, 28-godišnjak iz Kragujevca, kojeg je crnogorska policija tražila zbog pomaganja ubici Milića Šakovića 17. juna u Budvi, takođe je imao pomagača. Verovatno ga je čekao nedaleko od noćnog kluba Noe, navodi list.

Ali, ubica je napravio kobnu grešku. Želeo je valjda da se uveri da li je likvidirao žrtvu i to je bilo kljucno da ga očevici ubistva "markiraju" i zajedno sa obezbeđenjem odvedu tačno u ruke policiji.

Ocevici ubistva koje je smestilo Hrvatsku na kartu krvoločnih obračuna dvaju najjačih mafijaških klanova na prostoru jugoistočne Evrope, svedoče da je levoruki ubica nekoliko trenutaka pre hapšenja pokušao da razbije mobilni telefon udarajući njime o kamen.

U ratu crnogorskih mafijaških klanova, škaljarskog i kavačkog, dosad je ubijeno više od 40 ljudi i nema naznaka da će se krvavi niz zaustaviti na Vlaoviću, ali ima najava da ovo nije bila i zadnja likvidacija u Hrvatskoj.

Obračuni se protežu i izvan regiona, pa su tako pripadnici obaju klanova likvidirani u Španiji, Nemačkoj, Austriji, Holandiji i Grčkoj. Radoja Zvicera, oznacenog kao vođu kavačkog klana, pokušali su da likvidiraju u Kijevu.

BONUS VIDEO: Ubistvo u noćnom klubu u Nišu - Mladić preminuo posle obračuna noževima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini