DETALJI PORODIČNE TRAGEDIJE U SELU BOŽETIĆI: Sin ubio oca - kad su probali da mu oduzmu pušku, presudio sebi nožem

A.Rovčanin

30. 07. 2022. u 13:20

NOVA VAROŠ - Goran Č. (56) iz Božetića usmrtio je hicima iz puške svog oca M. Č. (74), a onda je i sebi oduzeo život.

ДЕТАЉИ ПОРОДИЧНЕ ТРАГЕДИЈЕ У СЕЛУ БОЖЕТИЋИ: Син убио оца - кад су пробали да му одузму пушку, пресудио себи ножем

Foto: D. Novković

Krvavi pir dogodio se u subotu tokom ranih jutarnjih časova u novovaroškom selu na porodičnom imanju. Šta je navelo Gorana da digne ruku na oca, a zatim i sebi da presudi, utvrdiće istraga.

Zbog porodične tragedije, selo Božetići, nadaleko čuveno po proizvodnji sira i zdrave hrane, od subote je zavijeno u crno. Meštani kažu da porodica u kojoj je sin digao ruku na oca, a potom i usmrtio sebe slovi za jednu od najčestitijih, te da prosto ne mogu da veruju šta je snašlo njihove komšije. Ipak, navode da je Goran kao mladić kratko vreme svog života proveo na ratištu, tokom devedesetih godina. Nakon povratka bio je miran i povučen, posvetio se poljoprivredi, pa niko nije očekivao da bi nešto slično mogao da učini.

- Ovo nas je sve šokiralo, niko ne bi pomislio da se ovakva tragedija može dogoditi u njihovoj kući. Koliko smo znali nisu imali većih nesuglasica. Imali su najjače domaćinstvo u čitavom ovom kraju. To su pre svega pošteni i radni i vredni ljudi - kažu komšije za "Novosti".

Policija prikuplja sve potrebne podatke kako bi bile utvrđene okolnosti ovog slučaja, a istragom rukovodi postupajući tužilac. Organi reda nisu saopštili da li je oružje kojim je počinjeno ubistvo i samoubistvo neko od ukućana posedovao sa dozvolom ili je u pitanju nelegalno oružje.

- Sin je prvo u oca ispalio smrtonosne hice, a potom je i sebi presudio istim oružjem - kratko je "Novostima" rečeno u policiji.

BONUS VIDEO: 

"BIO JE JEDINAC, ZAŠTO MI GA BOG UZE": Lelek i suze Andrijine majke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a