PODVODILA ĆERKU, DOBILA PET GODINA: Niški sud izrekao presudu ženi iz okoline Aleksinca

J.Ć.

28. 07. 2022. u 19:12

PRVOSTEPENOM presudom Višeg suda u Nišu, B. J. (50) iz okoline Aleksinca osuđena je na pet godina zatvora, jer je skoro dve godine podvodila svoju tada trinaestogodišnju ćerku.

ПОДВОДИЛА ЋЕРКУ, ДОБИЛА ПЕТ ГОДИНА: Нишки суд изрекао пресуду жени из околине Алексинца

Foto Shutterstock

Na tri godine robije osuđen je S. S. (57), jer je koristio seksualne usluge maloletnice, dok su zbog istog dela, na po godinu dana manje osuđeni K. M. (28) i N. Š. (46).

Optužnicom je bio obuhvaćen i P. A. (31), ali je on marta prošle godine sklopio sporazum o priznanju krivičnog dela na osnovu kojeg mu je izrečena jednogodišnja kazna kućnog zatvora.

Kako je ustanovljeno tokom istrage, B. J. je ćerki počela da dovodi mušterije kada je imala samo dvanaest godina. Usluge je, tvrdi se, naplaćivala po nekoliko hiljada dinara, ali je primala i hranu, drva za ogrev i druge potrepštine. Klupko se odmotalo nakon što je devojčica odlučila da prijavi seksualno zlostavljanje i detaljno objasni šta su joj majka i muškarci koje joj je dovodila radili.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu