MINISTARSTVO PRAVDE: Ninoslavu Jovanoviću pružena sva medicinska pomoć, preminuo u bolnici

Z.U.

08. 07. 2022. u 09:30

U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde Srbije Novostima je potvrđeno da je Ninoslav Jovanović preminuo u bolnici.

МИНИСТАРСТВО ПРАВДЕ: Нинославу Јовановићу пружена сва медицинска помоћ, преминуо у болници

Foto: Arhiva VN

U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde Srbije ističu da je osuđeniku N. J. sinoć pozlilo posle 22 sata u sobi u kojoj je bio smešten. Odmah je prebačen u zavodski stacionar, gde mu je pružena sva medicinska pomoć i odmah je urađen EKG srca. Nakon toga je zavodskim sanitetom i u pratnji medicinskog tehničara prebačen u Opštu bolnicu Požarevac na Odeljenje intenzivne nege. Posle nekoliko sati on je tamo preminuo. O svemu su obavešteni Više javno tužilaštvo u Požarevcu i policija. Naložena je obdukcija u skladu za zakonom.

- Ne možemo da iznosimo detalje iz zdravstvenog kartona nijednog osuđenika, ali ističemo da je ovo lice imalo potpunu zdravstvenu zaštitu od prvog dana prijema u pritvor u KPZ Niš i kasnije od prvog dana na izdržavanje zatvorske kazne u KPZ Požarevac Zabela - rekla nam je Slavica Radovanović iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Prema nezvaničnim saznanjima Novosti, na telu Jovanovića nije bilo tragova nasilja. On je odranije imao problema sa srcem, a nedavno su mu ugrađena dva stenta. 

Podsetimo, Ninoslav Jovanović pravosnažno je osuđen na doživotnu robiju 5. avgusta prošle godine zbog otmice i produženog krivičnog dela silovanja, čija je žrtva bila dvanaestogodišnja devojčica.

BONUS VIDEO: Najpoznatiji osuđenik na smrt u Srbiji otkriva: Šta čeka Malčanskog berberina kad izađe iz samice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!