MANDARA I DALJE U TEŠKOM STANJU: Policija i dalje traga za napadačem koji je ranio mladića u Novom Sadu

Lj P.

29. 03. 2022. u 12:28

NOVOSAĐANIN Miloš M . (32) Mandara, koji je teško ranjen 16. marta ujutro u novosadskom naselju Detelinara, i dalje je u teškom stanju, rečeno je danas "Novostima" u Univerzitetskom kliničkom centru Vojvodine.

МАНДАРА И ДАЉЕ У ТЕШКОМ СТАЊУ: Полиција и даље трага за нападачем који је ранио младића у Новом Саду

Miloš M. i njegov staford, Foto "Fejsbuk"

- Pacijent M. M. je izrazito teškog opšteg stanja - kažu u PR službi UKCV.- Pacijent je smešten na Klinici za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola, gde se sprovodi intenzivno konzervativno lečenje.

Miloš M. je, podsećamo, zadobio prostrelnu rane potkolenice i natkolenice desne noge, a povređena mu je i aorta. Na njega je to jutro oko 6.30 sati u Molijerevoj ulici, u kojoj stanuje, pucao zasada nepoznati naoružani napadač. Povređeni tridesetogodišnjak je odmah po prijemu u Urgentni centar operisan.

U Miloša je ispaljeno nekoliko hitaca dok je šetao psa rase staford. Napadač je pucao i u kućnog ljubimca, koji je, pokušavajući da odbrani gazdu, napao i ujeo napadača. Veterinari su zbrinuli i spasli životinju.

Novosadska policija intenzivno traga za osobom koja je pucala, a sumnja se da je naoružani napadač imao i saučesnika, koji ga je dovezao do Detelinare, a zatim ga je čekao u kolima u jednoj od obližnjih ulica, a posle napada su pobegli.

Zbog teškog opšteg stanja, operativci novosadske policije, kako saznajemo, još nisu uspeli da obave razgovor sa povređenim. I dalje je nepoznato ko je i zbog čega pucao.

BONUS VIDEO: UDARIO ŽENU SEKIROM, PA POKUŠAO DA SE OBESI: Porodična drama na Zvezdari

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)