TANJU UBIO BIVŠI MUŽ: Jezivi detalji zločina kod Frankfurta

V. Mitrić

26. 03. 2022. u 21:00

TANjA P. (40) iz Korenite kod Loznice, preminula je u ponedeljak u Frankfurtu, nakon što ju je bivši muž (41) izbo nožem u njenom automobilu na auto-putu.

ТАЊУ УБИО БИВШИ МУЖ: Језиви детаљи злочина код Франкфурта

Foto: V. Mitrić

Nemački mediji preneli su da je nesretnu ženu kolima, navodno, presreo muškarac sa kojim je bila vezu, "koji nije državljanin Srbije". Osumnjičeni za zločin je odmah uhapšen, dok je teško provređena žena prevezena u bolnicu, gde su se lekari borili za njen život, ali bez uspeha, jer se ispostavilo da su povrede i rane bile smrtonosne.

Uzdahnula je posle teške borbe za život u ponedeljak, a osumnjičenom muškarcu je određen pritvor.

Istraga tek treba da odgovori na sve okolnosti tog zločina. U međuvremenu, pojavile su razne glasine. Pored ostalog, pominje se da osumnjičeni nije naš državljanin, a tačno je da je rodom iz Valjeva. Spominje se i da mu je, navodno, Tanja završila papire da dođe u Nemačku, gde se ona otisnula pre nekoliko godina. Nema ni pouzdanih informacija da je bila udata za napadača.

Foto: Privatna arhiva

- Istina je da je Tanja bila udata za poznatog šabačkog pevača, M. T, sa kojim ima dvoje odrasle dece, sina i kćerku - priča nam komšija porodice nastradale.

- Ima kćerku u Novom Sadu na fakultetu, a sin u Šapcu radi sa ocem. Tanja je bila divna osoba. Svi su je u kraju voleli. Imala je veliko ljudsko srce, koje je osećalo svačiju muku i kad bi god mogla pomagala je ljudima. Jako je bila privržena porodici u selu, gde joj žive majka i brat.

U selu Korenita, njenom delu uza magistgralni put Loznica-Valjevo, na nekoliko desetina metara od centra susednog sela Brezjaka, u kući njene porodice je tuga. Okupljaju se njeni najmiliji, rodbina, prijatelji, komšije, kumovi. Svi su u neverici.

VERNICA

Tanja će biti sahranjena sutra na groblju selu Korenita, na samo desetak metara od rodne kuće.

- Ona je bila i dobra majka i dobra rođaka, ćerka, komšinica - pričali su u centru sela Brezjaka, kod seoske crkve. Sveštenik veli da je bila posvećena veri i da je dolazila na liturgije kada je bila u zemlji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)