JASMINI BOLJE, DECA KOD HRANITELJA: Ubijeni Siniša će danas biti sahranjen - pred ženom saslušanje

B. PUZOVIĆ

03. 03. 2022. u 11:12

JASMINA S. (44) iz Lazarevca, koja je osumnjičena da je sa više uboda nožem usmrtila supruga Sinišu (42), više nije u životnoj opasnosti i policija će je saslušati kada njeno zdravstveno stanje to bude dozvoljavalo.

ЈАСМИНИ БОЉЕ, ДЕЦА КОД ХРАНИТЕЉА: Убијени Синиша ће данас бити сахрањен - пред женом саслушање

Pokojni Siniša sa decom, Foto "Fejsbuk"

Siniša će, kako saznajemo, biti sahranjen danas na groblju u Lazarevcu.

Njihovo troje dece od pet, sedam i osam godina brzim reagovanjem lazarevačkog Centra za socijalni rad već je smešteno u hraniteljsku porodicu u Koceljevi. Svom sinu iz prvog braka, koji ima 21 godinu, Jasmina, koja je pokušala samoubistvo, prerezavši sebi vrat, ostavila je oproštajno pismo s porukom da brine o svima i da im bude staratelj...

- Siniša je bio veoma vredan radnik na ugljenokopu Rudarskog basena "Kolubara", izgarao je na poslu, spreman svima da priskoči u pomoć - kaže jedan njegov kolega.

- Živeli su u iznajmljenom stanu, pa je uz svu tragediju koja ih je zadesila, Jasminin sin iz prvog braka, veoma dobar i vredan momak, sada ostao bez krova nad glavom i sredstava za život, jer nije zaposlen. Smatramo da bi nadležni, ali i sindikat "Kolubare", trebalo ovom mladiću da pomognu, da dobije posao...

Jasmina S. Foto Privatna arhiva

Strašna porodična tragedija dogodila se u stanu u zgradi u Ulici Dula Karaklajića 31 u Lazarevcu.

Iz još neutvrđenih razloga, Jasmina je supruga usmrtila sa, navodno, sedam uboda nožem, a njegovo telo umotano u jorgane, ćebad i foliju više od 10 dana krila je u sobi. Sve je otkriveno kada je u ponedeljak kasno po podne pokušala da se ubije.

Deci, komšijama i njegovim kolegama odsustvo muža pravdala je njegovim navodnim boravkom u bolnici zbog povišenog pritiska. Neki čak sumnjaju da je Jasmina, čiji je prvi muž poginuo u saobraćajnoj nesreći, imala pomagača, jer bi, kako kažu, teško sama savladala tolikog čoveka, a zatim ga umotala u jorgan. 

BONUS VIDEO: 

NI TRAGA OD KSENIJE LUKIĆ: Ronioci pretražuju Dunav

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista