MOJ OTAC NIJE BIO NARKO-BOS: Sin Srbina ubijenog na brodu sa kokainom- Mi smo seoska porodica, ne znam kada ću da ga sahranim

Novosti online

08. 02. 2022. u 18:18

- MI nismo narko kartel porodica - kaže Nemanja Panić, sin D.P. (51), koji je pronađen mrtav u Đenovi na brodu "MSC Adelaide", gde je radio kao varilac ispod vode.

МОЈ ОТАЦ НИЈЕ БИО НАРКО-БОС: Син Србина убијеног на броду са кокаином- Ми смо сеоска породица, не знам када ћу да га сахраним

Foto: Printskrin Jutjub

S obzirom na to da je na brodu pronađeno i 450 kilograma kokaina, čija je vrednost procenjena na 30 miliona evra, ljudi su se zapitali čime se Srbin iz okoline Beograda bavio.

Sin Nemanja otklanja sve dileme.

- Ne znam šta se desilo. Samo je firma pozvala moju majku i rekla da je on preminuo - kaže neutešni sin.

On dodaje da je njegov otac pre sedam godina počeo da radi na brodovima.

- Bio je vrhunski mehaničar i cenili su ga u kompaniji. Svaki dinar je pošteno zaradio i neka provere njegov račun. Otišao je da zaradi za kući, da meni digne sprat i da nas obezbedi. Mi smo jedna seoska porodica, poštena i nismo nikakva narko kartel porodica - kategoričan je Nemanja.

Kako kaže, njegova majka je na lekovima otkako je saznala za tragediju, jer je bila vezana za supruga. D.P. je, kako dodaje Nemanja, i po 15 meseci bio odsutan od kuće zbog rada na brodu.

- Ne znam ni kad ću oca dovesti kući niti kada ću ga sahraniti - u očaju zaključuje Nemanja Panić.

Inače, porodica je ubeđena da je D.P. ubijen i da policija mora da ispita njegove kolege.

Prethodno su i komšije iznele ubeđenje da D.P. sigurno nije izvršio samoubistvo.

BONUS VIDEO - KO JE UBIJENI AMERIKANAC U BEOGRADU? U našu zemlju došao prošle godine

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)