TELEFONI OCA I ĆERKE ISKLJUČENI U TRI UJUTRU: Novi detalji istrage nestanka porodice Đokić - forenzičari pregledaju zapaljeni automobil

Z.U.

02. 10. 2021. u 10:48

U ATARU sela Tešica pronađen je zapaljen i izgoreo automobil "pasat" porodice Đokić koja je nestala pre 6 dana.

ТЕЛЕФОНИ ОЦА И ЋЕРКЕ ИСКЉУЧЕНИ У ТРИ УЈУТРУ: Нови детаљи истраге нестанка породице Ђокић - форензичари прегледају запаљени аутомобил

Foto: J. Ćosin

Kako saznaju "Novosti", u vozilu nema tela.

Automobil nestale porodice je pronađen na nepristupačnom terenu, a kamera ga je prethodno snimila u delu sela Tešica oko 02.20 sati.

Kako saznajemo, nestali otac i ćerka kod sebe su imali mobilne telefone, koji su isključeni u 3 sati ujutro, u noći nestanka. 

Forenzičari su trenutno na terenu i pregledaju šasiju i ostatke izgorelog automobila, u potrazi za biološkim tragovima. 

Podsetimo, Podsetimo, Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija poslednji put su viđeni u selu Moravac gde živi Goranova majka u ponedeljak 00.20 sati kad su krenuli ka svojoj kući u Aleksincu. Međutim, nisu išli uobičajenim putem odnosno nisu skrenuli na prvoj raskrsnici, već su se zaputili kontraputem. Poslednji put ih je uočila kamera u selu Tešice koje je nekih osam kilometara od Moravca i to dva sata kasnije.

Lična dokumenta tročlane porodice, podsetimo, ostala su u stanu u kom su živeli u Aleksincu.

Zapratite Nportal na Fejsbuku.

BONUS VIDEO:

PETI DAN POTRAGE ZA PORODICOM ĐOKIĆ: Žandarmerija pretražuje čitav potez oko sela Moravac

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)