PSI GA KOMADALI DESET DANA: Detalji užasa kod Niša, pronađeno telo Srđana M. (52) - alkohol ga koštao života?

J. ĆOSIN

10. 07. 2021. u 22:14

BEŽIVOTNO telo Srđana M. (52) pronađeno je, u petak uveče, u dvorištu njegove porodične kuće u selu Krušce kod Niša.

ПСИ ГА КОМАДАЛИ ДЕСЕТ ДАНА: Детаљи ужаса код Ниша, пронађено тело Срђана М. (52) - алкохол га коштао живота?

Foto J. Ćosin

Telo je bilo u poodmakloj u fazi raspadanja, bez ruke i lobanje, a veruje se da je ležalo u dvorištu više od deset dana.

U policiji kažu da je nakon obavljenog uviđaja naložena obdukcija. Međutim, kako se nezvanično saznaje, sumnjivih okolnosti vezanih za ovaj događaj nema, a pretpostavlja se da su leš muškarca rastrgli psi.

Njegova bivša supruga Ivana Stojiljković, koja je sa pokojnikom bila u vanbračnoj zajednici do pre nešto više od mesec dana, kada je on zbog alkoholizma i nasilja u porodici odveden u psihijatrijsku bolnicu, kaže da je prizor koji je zatekla kada joj je komšinica javila da je nađeno telo, bio jeziv.

- Ostale su samo noge, patike, farmerke i ništa više. Njegov pas i još jedan sivi, koji se tu muva po selu, su ga jeli. Desne ruke mu nije bilo, a lobanja je bila odvojena od tela.

Strašan stres sam doživela - u suzama govori Ivana, dok pokazuje mesto gde je zatekla ostatke svog vanbračnog supruga.

Ivana Stojiljković pokazuje gde je pronađeno telo, Foto J. Ćosin

Kaže da je sve krenulo naopačke kada je njen bivši partner počeo da pije.

- On je bio divan čovek, kad nije bio pijan. Bio je pažljiv dobar, vredan. Dugo je radio u jednoj firmi, imao je odličnu platu, ali je zbog alkoholizma izgubio posao. Posle izvesnog vremena ponovo se zaposlio, verujte, plata mu je bila 90.000, ali bi on sve to spiskao na alkohol. Čim bi primio platu, kupovao bi flaše. Bio bi u stanju da za sat vremena popije par litara alkohola - kaže Ivana.

Opisujući život sa sada pokojnim čovekom, navodi da je njegovo pijanstvo upropastilo i njihovu vezu.

- Kad bi popio postajao je agresivan, maltretirao me. Bar tri puta je bio u psihijatrijskoj bolnici u Gornjoj Toponici. Poslednji put to je bilo pre oko mesec dana. Tada sam ga prijavila zbog nasilja u porodici. Dobio je zabranu da mi prilazi, ali sam i ja imala zabranu prilaska - priča nam ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)