JEZIVI SNIMAK SILEDŽIJE IZ TERETANE: Pretio ubistvom radnice i vikao da je glavni, a onda mu je Sloba Radanović dokazao suprotno (VIDEO)

Novosti online

08. 07. 2021. u 19:13

JEZIVA scena odigrala se juče u teretani u Novom Beogradu kada je jedan od posetilaca teretane ušao u pult i prebio radnicu koja se tamo nalazila. Nasilniku je ovog popodneva određen pritvor od 30 dana.

ЈЕЗИВИ СНИМАК СИЛЕЏИЈЕ ИЗ ТЕРЕТАНЕ: Претио убиством раднице и викао да је главни, а онда му је Слоба Радановић доказао супротно (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Instagram

Pomahnitali siledžija napravio je skandal u teretani na Novom Beogradu jer ga radnici nisu pustili da sedi iza pulta-.

Nasilnik je nakon toga otišao iz objekta, pa na društvenim mrežama objavio video u kom preti "radnici Dragani" da će je ubiti, kao i da će napraviti haos u teretani, u kojoj je "od danas on gazda".

Na snimku koji je na društvenim mrežama objavio najavio je da će napraviti haos i maltretirati radnicu, kao i da on sada "preuzima teretanu".

- Ako kojim slučajem vidite neki haos tamo, znajte da sam ga napravio ja. Da se zna od danas ja sam glavni u toj teretani i postavljen sam od strane glavnog vladara Solfijea, ako sam dobro izgovorio, najvećeg kralja univerzuma svih vremena. Ja sam hteo da uđem za put i sednem na stolicu, ta devojka mi se isturila i rekla da će zvati policiju... Kad sam krnuo onu stolicu, evo noga mi je krvava, da ne bude da lažem, ćopam... Sutra će komplet osoblje da dobije otkaz i doći će novo osoblje sa marsa - rekao je između ostalog u videu punom pretnji uhapšeni U. R.

Podsećamo, dalje nasilje nad radnicom sprečio je pevač Slobodan Radanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024