PO POTERNICI UNMIKA: Uhapšen državljanin Srbije u Severnoj Makedoniji

Novosti onlajn

07. 07. 2021. u 22:52

KAKO saznaje Kosovo onlajn, u Severnoj Makedoniji danas je uhapšen državljanin Srbije D. M. (52), raseljeno lice iz Prištine, zbog navodnog ratnog zločina počinjenog na Kosovu i to po poternici Unmika.

ПО ПОТЕРНИЦИ УНМИКА: Ухапшен држављанин Србије у Северној Македонији

Foto: Despositphotos

Njemu je određen ekstradicioni pritvor od 30 dana, i po nalogu dežurnog sudije sproveden je u zatvor u Kumanovu.

On je uhapšen po prelasku granice, a sa suprugom se uputio na letovanje u Ohrid.

Advokat uhapšenog D. M. zatražio je da njegov klijent bude pošten na slobodu, a on sam je negirao sve navode iz optužnice gde se tereti za ubistvo i nanošenje teških telesnih povreda.

Protiv rešenja o ekstradicionom pritvoru dozvoljena je žalba u roku od 48 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu