ŽRTVE U STRAHU DOK NAPADAČ NE BUDE UHAPŠEN: Prilazi tiho i oštrim predmetom ubada u leđa

J. Ćosin

28. 06. 2021. u 18:01

POLICIJA u Nišu još traga za nepoznatim muškarcem koji je poslednjih nekoliko dana nasumično napadao prolaznike u Svetosavskom i parku Čair, te do sada, kako je prijavljeno - sa leđa, oštrim predmetom, lakše povredio trojicu mlađih muškaraca.

ЖРТВЕ У СТРАХУ ДОК НАПАДАЧ НЕ БУДЕ УХАПШЕН: Прилази тихо и оштрим предметом убада у леђа

Foto J. Ćosin

Posetili smo povređene, ali nijedan od njih nije želeo da sa čitaocima "Novosti" podeli neprijatno iskustvo - dok napadač ne bude uhapšen. Prethodno je jedan od njih, posredstvom društvenih mreža, opisao kako napadač izgleda...

- Da naglasim, imao je kratku kosu, sa strane ošišan baš kratko, a gore je malo duža kosa. Ima široka ramena, malo mršavije ruke, a noge su mu bile mršave i malo čudno hoda. Visok je između 175 i 180 centimetara, negde između 1998. i 2002. godišta. Njegovo lice ne mogu da opišem jer je u tom trenutku, kada se moj drug izdrao na njega od bola, brzo okrenuo... Ponavljao je: "Šta je bilo, šta je bilo" i lice mu je bilo malo izduženo.... Pazite se, proveravajte leđa i gledajte okolo, jer zna da priđe baš blizu. Iako nema nikog iza vas, pogledajte ko hoda brzo ili ko trči, a ja sam ga pre uboda primetio kako trči i prelazi ulicu da bi došao do nas. Ali, nismo očekivali napad, pomislili smo da je neki prolaznik - navela je jedna od žrtava.

Kako saznajemo, prvi napad se dogodio 23. juna u Ulici Ljube Didića, nedaleko od niškog parka Čair, kada su napadnuti S. M. (19) i A. K. (24). Dan kasnije, u Ulici Branka Krsmanovića, oštrim predmetom je uboden Đ. V. (30), ali niko od ljudi koji žive u ovim delovima grada ništa nije video ni čuo. Ipak, svi strahuju da bi napadi mogli da se ponove.

Upozorenje o nasumičnim napadima na prolaznike se proširilo društvenim mrežama vrlo brzo, a utisak je da su ponajviše zabrinuti mladi, s obzirom na to da su svi napadi zabeleženi u večernjim satima, kada oni izlaze u provod ili rekreaciju.

- Obaveštenje - ko može, neka izbegava Čair i Bulevar, bar neko vreme. Jedan idiot šeta tuda i bode ljude nožem, izbo je večeras Stefana i mog momka, a sinoć jednog čoveka, sumnja se da je isti... Hvala Bogu, svi su dobro prošli, sa lakšim povredama. Prijavljeno je sve i nadamo se da će brzo biti uhvaćen. Mlađi je dečko, kao mi, otprilike - poruka je koja se deli u vajber-grupama i na društvenim mrežama.

Kako saznajemo, istražni organi postupaju po prijavama oštećenih i intenzivno se traga za misterioznim napadačem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest