ŽIVOTINJE IZGLADNELE I KRVAVE: Stravičan snimak zlostavljanih pasa u azilu kod Kragujevca (VIDEO)

Novosti online

18. 06. 2021. u 09:10

MUŠKARAC D.G. (49) osumnjičen je da je svesno i namerno ubijao, mučio, zanemarivao i zlostavljao pse koji su mu bili povereni na staranje u svom azilu za obuku pasa u selu Čumić.

ЖИВОТИЊЕ ИЗГЛАДНЕЛЕ И КРВАВЕ: Стравичан снимак злостављаних паса у азилу код Крагујевца (ВИДЕО)

Foto: MUP

Uhapšen je u Kragujevcu a snimak nedužnih životinja pokazuje užas azila koji je vodio. Kako možete videti na snimku, psi na sebi imaju krvave rane, izgladneli su i mršavi. Mnoge životinje su i ostale bez dlake kao posledica zanemarivanja.

UPOZORENjE - Snimak sadrži uznemirujuće scene

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin saopštio je da nikakvo nasilje ne može da bude nekažnjeno, ni prema ljudima, ni prema životinjama i svaki nasilnik će biti kažnjen i sklonjen sa ulica.

- Ni jedna životinja ne zaslužuje da se ljudi prema njoj tako ponašaju. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uvek će učiniti sve da ovakve neljude sklone sa ulica i da zaštite svaki život u našoj zemlji - poručio je ministar Vulin.

Ministar je zamolio građane, da kada imaju saznanja o ovakvim dešavanjima to odmah prijave policiji, a ne da kače na društvene mreže i bore se za lajkove, kako oni koji su ovako nešto činili, kada shvate da su otkriveni, ne bi sakrili tragove.

- Verujte svojoj policiji, mi smo jedino što stoji između nasilja, ludila i normalnog života - naglasio je ministar Vulin.

Osumnjičenom je sumnje da je počinio krivično delo ubijanje i mučenje životinja određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!