ODBIO DA SVEDOČI U PODGORICI: Saša Cvetanović strahuje za članove porodice

S. Đ.

12. 04. 2021. u 20:15

SAŠA Cvetanović (na slici) odbio je da svedoči u postuku koji se u podgoričkom Višim sudu vodi zbog ubistva Nikole Bojovića u Beogradu.

ОДБИО ДА СВЕДОЧИ У ПОДГОРИЦИ: Саша Цветановић страхује за чланове породице

Arhiva

On je saopštio da strahuje za živote članova svoje porodice. U ovom postupku sudi se Nikšićaninu Ratku Koljenšiću, koji se tereti da je Cvetanoviću pomogao da 29. aprila 2013. u Beogradu ubije Bojovića.

- Zbog porodice više ne smem ništa da pričam. Hoću da budu živi, a ne mrtvi. Stradala su mi dva brata. Jedan od njih, Jugoslav, ubijen je jer je bio povezan sa ovim krivičnim događajem - kazao je Cvetanović, koji se iz beogradskog Višeg suda putem video-linka obratio krivičnom veću Višeg suda u Podgorici.

Cvetanović je u u Srbiji osuđen na 35 godina robije zbog ubistva Nikole Bojovića, a njegov rođeni brat Jugoslav Cvetanović ubijen je 26. septembra 2017. u sačekuši u Ulici Stefana Prvovenčanog u Vranju. Ratko Koljenšić optužen je da je pomogao u likvidaciji brata Luke Bojovića, a u optužnici se navodi da mu je Slobodan Šaranović obećao novčanu naknadu u iznosu od 30.000 evra da zajedno sa Sašom Cvetanovićem ubiju Nikolu Bojovića.

Pred Specijalnim sudom u Beogradu, Koljenšić je u odsustvu osuđen na 30 godina zatvora zbog učestvovanja u ubistvu Bojovića u Beogradu i Miloša Vidakovića u Budvi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna