JEZIV PRIZOR U USTANIČKOJ: Muškarac i žena ispali iz vozila, auto potpuno smrskan (FOTO)

Novosti online

02. 10. 2021. u 09:00

TEŠKA sabraćajna nesreća se jutros dogodila na okretnici autobusa 31 i 17 na Konjarniku u Beogradu, kada su poginule dve osobe - dvoje mladih ljudi.

ЈЕЗИВ ПРИЗОР У УСТАНИЧКОЈ: Мушкарац и жена испали из возила, ауто потпуно смрскан (ФОТО)

Foto: Pink/Printskrin

Kako se nezvanično saznaje, saobraćajna nesreća se dogodila jutros oko 6.45 časova, a poginuli su mlađi muškarac star 28 godina i mlada žena stara 31 godinu.

Poginuli su u bili saputnici automobilu i, prema nezvaničnim informacijama, ispali su iz automobila i poginuli na mestu.

Vozač sličnih godina, mlađi muškarac, prevezen je u Urgentni centar.

Prema prvim saznanjima do nesreće je došlo najverovatnije zbog velike brzine, usled čega je "golf" udario prvo u banderu, pa u betonski stub.

Zbog nesreće blokirana je jedna saobraćajna traka u Ustaničkoj ulici i tako će ostati sve dok se uviđaj ne završi.

Prvi su vest o nesreći jutros na društvenim mrežama objavili građani koji žive na Konjarniku. Oni su obavestili da dvoje ljudi leži nepomično na ulicama i da je prizor jeziv.

(Mondo)

Zapratite Nportal na Fejsbuku.

BONUS VIDEO: Saobraćajna nesreća kod parkinga ispred Narodne skupštine

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!