OPTUŽENI DIVLJAO U SMEDEREVSKOM TUŽILAŠTVU: Uhapšen zbog droge i nasilničkog ponašanja

Јелена Илић
Jelena Ilić

27. 10. 2023. u 11:17

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu podnelo je optužni predlog protiv A.M. (38 godina) zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, krivično delo teška telesna povreda i dva krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga.

ОПТУЖЕНИ ДИВЉАО У СМЕДЕРЕВСКОМ ТУЖИЛАШТВУ: Ухапшен због дроге и насилничког понашања

Viši sud i tužilaštvo Smederevo / Foto N. Živanović

Optuženome su stavlja na teret da je dana 26.04. i 13.07.2023. godine neovlašćeno, u manjoj količini i za sopstvenu upotrebu, držao  drogu kanabis neto težine 0,31 gram i opojnu drogu hašiš-smola kanabisa neto težine 0,49 grama, saopštilo je Osnovno tužilaštvo u Smederevu.

Opravdano se sumnja i da je A.M. dana 06.08.2023. godine u večernjim satima u Mramorku oštećenome, sa kojim je u njegovoj kući konzumirao alkohol, najpre zadao jedan udarac pivskom flašom u predelu glave, od kojeg udarca je oštećeni pao, nakon čega mu je zadao više udaraca rukama i nogama u predeluglave i tela, nanevši mu kritičnom prilikom teške telesne povrede - prelom levog slepoočno-temenog dela krova lobanje, preloma jagodične kosti sa dislokacijom, preloma gornjovilične kosti, kao i brojne lake telesne povrede u predelu glave i tela.

Optuženi je, takođe, u prostorijama tužilaštva, prilikom saslušanja, drskim i bezobzirnim ponašanjem značajnije ugrozio spokojstvo građana i teže remetio javni red i mir. On je u alkoholisanom stanju najpre u kancelariji daktilobiroa počeo da viče i psuje, pa je nakon što je osoblje tužilaštva pokušalo da ga smiri, izašao na hodnik i nastavio sa uvredama i psovkama,  da bi napokon samoinicijativno napustio prostorije tužilaštva.

Nakon ovoga mu  je određen pritvor, u kome se i dalje nalazi. U trenutku divljanja u Tužilaštvu imao je  1,70 promila alkohola u organizmu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)