PRETUKLI GA NASMRT, PA ZAPALILI: Evo kako su se Dejanova žena, njen ljubavnik i maloletnik branili u tužilaštvu

Novosti Onlajn

09. 10. 2023. u 16:25

SLAĐANA P. (28) i njen ljubavnik Srećko M.(25) inače, najbolji drug ubijenog Dejana, kao i maloletni M.P. (17) koji su 5. avgusta mučki ubili Dejana P. (33) iz sela Klokočevac , saslušani su u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu , nakon čega im je produžen pritvor do 30 dana.

ПРЕТУКЛИ ГА НАСМРТ, ПА ЗАПАЛИЛИ: Ево како су се Дејанова жена, њен љубавник и малолетник бранили у тужилаштву

Foto facebook/sladjana paunovic

- Svo troje uhapšenih za krivično delo teško ubistvo, saslušani su. Slađana P. supruga ubijenog Dejan P. u svojoj odbrani negirala je umešanost u zločin , kao i da je suprug maltretirao, tukao nju i decu, što će dalje biti predmet dalje provere. Srećko M. i maloletni sedamnaestogodišnji M. P. su priznali svoja krivična dela. Inače, za četvrtak , 12. oktobar zakazana je exskumacija tela ubujenog Dejana P. s bzirom na to da nakon ubistva na zahtev supruge i brata nije urađena obdukcija, a sve u cilju dodatnih analiza neohodnih za sporvođenje dokaznog postupka - kaže Ksenija Branković, glavni tužilac VJT u Negotinu.

Do prave istine, kako se dogodio ovaj monstruozni zločin policija u Majdnapeku došla je tako što se malololetni M. P.(17) u pripitom stanju izleteo prijatelju iz susednog sela Topolnica koji obavestio rođenog brata nastradalog Dejana i nadležne organe.

Inače, svo toroje osumnjičenih koji su su 5. avgusta u kasnim večernjim satima, nakon vraćanja iz druge smene krvnički ubili drvenim drškama od lopata i palicama, Dejana P. iz Klokočevca , potom ubacili u terensko vozilo marke ,,lada niva,, polili benzinom , zapalili i gurnili niz liticu u blizini atarskog puta, nakon hapšenja pali su na poligrafskom ispitivanju u Policijskoj satnici u Majdnapeku i priznali zločin.

BONUS VIDEO: VIDEO SA MESTA UŽASA U NIŠKOJ BANjI: Dečak pronađen mrtav - policija na terenu

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024