PROKLETSTVO PORODICE MARJANOVIĆ: Preminulo osmoro ljudi koji su sa Zoranom bili bliski

Novosti online

22. 07. 2022. u 10:22

PORODICA Marjanović je dospela u žižu javnosti 2016. godine posle ubistva Zoranove supruge, pevačice "Granda" Jelene.

ПРОКЛЕТСТВО ПОРОДИЦЕ МАРЈАНОВИЋ: Преминуло осморо људи који су са Зораном били блиски

Foto: P. Milošević

Otkako je Jelena Marjanović ubijena 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči, u okruženju njenog supruga Zorana Marjanovića preminulo je nekoliko osoba.

Majka Zorana Marjanovića, Zorica (71), preminula je od posledica moždanog udara u aprilu ove godine, a krajem 2021. godine Zoran je ostao bez oca Vladimira (68), koji je preminuo od srčanog udara.

Zoran Marjanović tada je objasnio šta se dogodilo njegovom ocu.

- Srce mu je otkazalo. Preminuo je u Zemunskoj bolnici. Lekari su se borili, dva puta su uspeli da ga reanimiraju, ali treći put je izgubio bitku - rekao je Zoran Marjanović.

Inače, Vladimir je 2015. godine doživeo prvi infarkt i tada mu je urađen stent. Njemu je tada konstatovano veliko oštećenje srca, zbog čega se otežano kretao i imao povremena gušenja.

Takođe, on je 2017. godine iskoristio svoje pravo i odbio da svedoči protiv svog najužeg člana porodice, a isto je učinio i Zoranov brat Miloš Marjanović. Vladimir je svojevremeno govorio da ga je pogodila smrt snaje i to što su se Marjanovići našli na udaru javnosti. Izuzetno teško mu je, kako je navodio, pao i Zoranov boravak u pritvoru. U tom periodu želeo je da porodicu održi na okupu. Međutim, u tome nije uspeo.

Zla kob

- Šest meseci nakon Jelenine smrti umrla je Zorica Krsmanović, Jelenina mama. Ona je dugo bila bolesna, ali joj se stanje pogoršalo kada je ostala bez ćerke. Posle ubistva umro je i Zoranov blizak prijatelj, čovek koji je bio uz njega u danima posle zločina. Spekulisalo se da mu je bio i obezbeđenje, ali to nikada nije dokazano. Saša Milošević, jedan od najbližih Zoranovih saradnika i prijatelja, koji je čak napisao i stihove uklesane na Jelenin spomenik, takođe je preminuo posle zločina.

Takođe, umrla je i Rada Matić (41), poznatija kao Rada iz Beča, koja je mesec dana posle ubistva pevačice Jelene Marjanović postala izuzetno bliska s njenim suprugom Zoranom. Ona je umrla pre samo nekoliko nedelja od moždanog udara.

Rada je postala poznata 2016. godine, samo mesec dana posle brutalnog ubistva pevačice Jelene Marjanović, kada su isplivale lascivne poruke koje je razmenjivala sa Zoranom Marjanovićem.

Inače, porodica Marjanović je dospela u žižu javnosti 2016. godine posle ubistva Zoranove supruge Jelene. Zoran je optužen za to ubistvo, a danas se očekuje presuda. 

Zoran Marjanović proveo je u pritvoru 10 meseci, nakon čega je u julu 2018. godine pušten da se brani sa slobode. Za to vreme protiv njega je tužilaštvo podiglo dve optužnice, od kojih je svaka vraćena na dopunu radi "boljeg razjašnjenja stanja stvari".

Optužnica koja je potvrđena podignuta je osam meseci nakon njegovog puštanja na slobodu, u aprilu 2019. godine. Pet meseci kasnije, 11. septembra 2019. godine, održano je pripremno ročište na koje je Marjanović, kojem preti 40 godina zatvora, došao sa slobode.

Nestala cela porodica 

Cela porodica Jelene Marjanović nestala je za godinu dana. Najpre joj je umro otac Dušan, pa stric. Ubrzo je preminula njena baka Pelagija, potom je Jelena ubijena, da bi od raka, ali i tuge za najmilijima preminula i majka Zorica. Na ovu porodicu bačeno je prokletstvo i ono još traje - ispričala je  bliska rođaka porodice Marjanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?