GODINU I PO DANA ZATVORA I NOVČANA GLOBA: Izrečena presuda za paljenje dva skupocena automobila u Novom Sadu

Lj. P.

14. 07. 2022. u 15:02

PRVOSTEPENOM presudom osnovnog suda u Novom Sadu, M.R. (26) iz Bača, osuđen je na godinu i po dana zatvora zbog paljenja dva skupocena automobila u Novom Sadu. Pored toga, izrečena mu je i novčana kazna u iznosu od 180.000 dinara.

ГОДИНУ И ПО ДАНА ЗАТВОРА  И НОВЧАНА ГЛОБА: Изречена пресуда за паљење два скупоцена аутомобила у Новом Саду

printskirn 192 rs

Ovaj dvadesetšestogodišnjak se tereti da je u noći između 6. i 7. oktobra 2021. godine na parkingu ispred zgrade sa brojem 33 u Stražilovskoj ulici u Novom Sadu, izazvao požar na automobilima marke „bmvx5“ i „mercedes“, A klase.

Vozila su u vlasništvu porodice U.J. (24) iz Novog Sada, koja je polovinom septembra policiji prijavila sugrađanina Slobodana Milutinovića Snajpera, sa kojim je, navodno bila u emotivnoj vezi, da je maltretirao i tukao i držao zatvorenu u jednom stanu. Drugi automobil je u vlasništvu S.J., njenog oca.

Paljenje automobila se u javnosti nezvanično dovodilo u vezu sa postupkom koji se vodi protiv Milutinovića, koji se sumnjiči za otmicu Novosađanke, kao vid upozorenja, a automobili su zapaljeni dan pre nego što će svedočiti mama i sestra U.J.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)