MARICE U PRATNJI ŽANDARMERIJE ISPRED SPECIJALNOG SUDA: Počinje pripremno ročište grupi Belivuka i Miljkovića

Tanjug

05. 07. 2022. u 14:29

U SPECIJALNOM sudu u Beogradu u 14.30 časova se očekuje nastavak pripremnog ročišta u procesu protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji se pripadnici potvrđenom optužnicom terete za pet ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

МАРИЦЕ У ПРАТЊИ ЖАНДАРМЕРИЈЕ ИСПРЕД СПЕЦИЈАЛНОГ СУДА: Почиње припремно рочиште групи Беливука и Миљковића

Foto: N. Skenderija

Više marica u pratnji džipova Žandermerije je oko 13.15 časova stiglo u zgradu Specijalnog suda u Beogradu.

U zgradu Specijalnog suda stigli su i optuženi koji se brane sa slobode Vojislav Đorđević i Slađana Sekulić sa svojim braniocima.

Došli su advokati Nikola Jokić, Nikola Ristović, Miljana Perendija, Jugoslav Tintor i mnogi drugi koji zastupaju optužene.

Pripremno ročište je počelo 13. juna kada je sudija razdvojila postupak u odnosu na Miljkovića jer se njegov novi branilac još nije upoznao sa predmetom i na Belivuka koji se žalio da mu nije dobro, nakon čega su vraćeni u pritvor.

Na kraju prethodnog pripremnog ročišta sudija je spojila Miljkovićev predmet sa ostalim, dok je isto uradila i za Belivuka.

Pripremno ročište je prethodno odlagano tri puta.

Sud je nedavno potvrdio novu, drugu po redu optužnicu protiv pripadnika ove organizovane kriminalne grupe, kojom se terete za još dva ubistva - Nikole Mitića i Gorana Mihajlovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba