SVI BILI NA ŽURCI DO POLA TRI: Nastavljeno suđenje za ubistvo Ivana Trifunovića, svedok ispričao drugačiju priču od optuženog Ibrahimovića

S. J. M.

18. 11. 2021. u 15:36

SVEDOK Jovan Žegarac na suđenju u Višem sudu Damiru Ibrahimoviću zbog ubistva Ivana Trifunovića u januaru ove godine, ispričao je malo drugačiju priču u odnosu na ono što je optuženi ranije kazao prilikom iznošenja odbrane.

СВИ БИЛИ НА ЖУРЦИ ДО ПОЛА ТРИ: Настављено суђење за убиство Ивана Трифуновића, сведок испричао другачију причу од оптуженог Ибрахимовића

Foto: Fejsbuk

Žegarac je rekao da su te noći bili na žurci i da je on krenuo kući u 2.20 časova, a da su u stanu ostali Damir Ibrahimović, Dunja Čanak, Ivan Trifunović i još dva druga.

Za razliku od njega Ibrahimović je ispričao je da nešto posle ponoći krenuo sa Dunjom na Savski nasip da se malo osame i da su povezli Trifunovića kući, jer ih je zamolio. Kasnije kad su se vratili u stanu su bila samo dva druga.

Inače, Ivanovi roditelji tvrde da je on došao kući oko tri sata i da izašao napolje nakon telefonskog poziva, kada je uboden nožem u grudi i ubijen. Otac je tad na ulici zatekao ranjenog Ivana i Damira kako ga držai.

Svedok Žegarac je ostao pri svom iskazu koji je dao u tužilaštvu kada je rekao da je on te noći dovezao Dunju na žurku oko 23.30 časova da su se njih dvoje kasnije ljubili i plesali oko 15 minuta, a onda je ona otišla u toalet sa Damirom. To je Žegarca naljutilo, pa je besan otišao sa žurke. Tada je ispričao da ga je Damir zvao više puta, ali on nije hteo da mu se javi, pa se javio na poziv drugog prijatelja Andreja, ali je na telefonu bio Damir, koji mu je rekao da se ne ljuti i da je on sa Dunjom u kombinaciji već nekoliko meseci.

Na pitanja sudije, Žegarac je rekao da misli da se Dunja i Ivan nisu poznavali pre žurke, da na žurci nije bilo nikakvih probleme dok je on bio u stanu i da su se svi družili, razgovarali i pevali.

- Ivan je imao problema sa kockom i alkoholom i ja sam ih imao, a Damir mi je bio podrška u lečenju u Drajzerovoj. On nije imao tih problema - odgovorio je Žegarac na pitanje sudije.

Inače na jučerašnjem suđenju Damirovi roditelji Nijaz i Jelica Ibrahimović su iskoristili svoje pravo da ne svedoče.

BONUS VIDEO: DžONIĆ SE NASMEJAO NA SMRT ĐOKIĆA: Advokati Jojke posle saslušanja osumnjičenog za ubistvo porodice


 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu