BOGDANU NIJE BILO SPASA: Drugari gledali jezivu nesreću, uzalud pokušali da mu pomognu

Novosti online

04. 05. 2021. u 16:08

DRUGOVI tragično nastradalog Bogdana I. (19) bili su u kolima iza onih u kojima je bio on sa još dvojicom prijatelja i gledali su kako nesrećni mladić sleće sa puta i potom upada u jezero Veliki Zaton kraj Majdanpeka. Nakon nesreće, ugledali su videli mladića koji je bio obliven krvlju i drugog koji je plutao po površini jezera i tad je krenula borba!

БОГДАНУ НИЈЕ БИЛО СПАСА: Другари гледали језиву несрећу, узалуд покушали да му помогну

Foto: V.Đ.

Za automobilom koji je sleteo u jezero, a u kom su bili stradali Bogdan I. (19) i dvojica njegovih drugova, išao je auto u kojem su bila dvojica momaka i oni su videli jeziv prizor.

- Moj sin i njegov drug bili su u kolima iza i videli su kako sleću s puta, ali nisu očekivali da su pali u jezero - započela je priču majka jednog od dvojica momaka koji su bili svedoci nesreće.

Kada su videli šta se dogodilo, istrčali su iz automobila i učinili sve da pomognu dvojici povređenih momaka, dok za Bogdana, nažalost, nije bilo spasa.

- Oni su odmah potrcali da im pomognu, videli su jednog mladića koji je bio krvav, a drugi je plutao. Moj sin je skočio u vodu i izvukao momka koji je plutao, davao mu je veštačko disanje, a njegov drug je odmah zvao Hitnu pomoć - rekla je na licu mesta vidno potresena žena.

Podsetimo, nesreća se dogodila u ponedeljak uveče kada je, kako se pretpostavlja, auto udario u brdo, a zatim se okrenuo i sleteo u jezero Veliki Zaton kod Majdanpeka. Bogdan I. (19) je u autu nalazio sa dvojicom drugova, koji su uspeli da se domognu obale, dok je on potonuo zajedno sa kolima.

Ronioci su od jutros pretraživali jezero, a oko podneva telo nesrećnog mladićena izvučeno je iz vode.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)