MERCEDES SLETEO S PUTA U VELIKOJ PLANI: Srušio kuću u izgradnji, četiri osobe povređene

J. I.

20. 04. 2021. u 10:34

U saobraćajnoj nezgodi prošle noći u Velikoj Plani, na regionalnom putu ka Smederevskoj Palanci, automobil marke mercedes sleteo je s puta i udario u noseći stub kuće u izgradnji, koja se potom urušila. Četiri osobe iz mercedesa su povređene.

МЕРЦЕДЕС СЛЕТЕО С ПУТА У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ: Срушио кућу у изградњи, четири особе повређене

Foto: Palanka danas

Nezgoda se dogodila u Ulici Vojvode Mišića kod broja 198 u Velikoj Plani. Vozač i tri putnika zbrinuti su u bolnici „Stefan Visoki“ u Smederevskoj Palanci.

Kako saznajemo, svi povređeni mladići starosti oko 20 godina su iz Velike Plane i okoline. Srećom, uglavnom su pretrpeli lakše povrede. Jedan je zadržan na bolničkom lečenju, ali iz ove zdravstvene ustanove, nema informacija o težini povreda.

Uzrok nezgode još nije poznat, a slučaj vodi tužilaštvo u Velikoj Plani.

- Vozač automobila nije bio pod dejstvom alkohola. Izdata je naredba za testiranje na prisustvo psihoakitvnih supstanci, a rezultati još nisu stigli u tužilaštvo, potvrdila nam je Nevena Arsić, portaprolka Osnovnog javnog tužilaštva u Velikoj Plani.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (2)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja